Antal Tímea és zenekara

aug. 19-én 20:30-kor a Márton Áron téren

A bánffyhunyadi Antal Tímea először a Megasztár műsorában mutatkozott be, de az igazi sikert az X-Faktor című műsor hozta meg neki ahol ahol 2. helyen végzett és ezzel a helyezéssel ő lett az X-faktor legjobb énekesnője! Az első dala 2013-ban jelenet meg Így kellesz címmel. Ugyanebben az évben a Transilvanian Music Awards az év női előadója és az év felfedezettje díjat is neki ítélte oda.

2016 óta csak és kizárólag saját zenekarával lép fel, ezzel biztosítva hallgatóinak az élő zene varázsát. Ahogy Timi fogalmazott "egy együttes akkor lehet egyedi és hiteles, ha a saját dalait adja elő a közönségnek".

A népzene és a néptánc a mai napig szerves részét képezi Antal Tímea életének, de zenekara alapvetően a pop-rock műfajában van otthon. Koncertjeik során a saját dalokon kívül, ismert dalok feldolgozásai is felcsendülnek.

A Szent István-napi ünnepségen Antal Timi akusztikus formációja egy háromtagú vonósegyüttessel egészül ki, ami még meghittebbé teszi a koncertet. Az előadás zenei anyagát, a zenekar vezetője, Demko Gergő hangszerelte.


A zenekar tagjai:

  • Antal Tímea- ének
  • Faragó Viktor- gitár
  • Demko Gergő- gitár
  • Kőrös Tamás- basszusgitár

Antal Tímea hivatalos facebook oldala itt érhető el.

Facebook esemény: Antal Tímea és zenekara / Szent István-napi ünnepség