Ajánló

Gálfi Árpád polgármester

Az államalapítás ünnepén kulturális programok, gyermekeknek szánt foglalkozások és előadások, kiegészítő rendezvények és tűzijátékkal záruló esti koncertek várnak bennünket a székelyudvarhelyi Márton Áron téren. Ünnepeljünk együtt augusztus 19–20-án, a legrégebbi magyar nemzeti ünnepen!

Úgy állítottuk össze a Szent István-napi programkínálatunkat, hogy a gyermekek, a jubiláló házasok, a város virágos arculatát erősítő székelyudvarhelyiek, de a koncerthangulatra és baráti beszélgetésekre vágyó fiatalok egyaránt megtalálják a számukra kedves és feltöltődést nyújtó programokat. Olyan zenekarokat és virtuóz előadókat hívtunk el Udvarhelyre, és a kulturális intézményeinkkel együttműködve olyan kiegészítő programokat kínálunk Önöknek, ami igazán méltó Szent István királyunk és az államalapítás megünnepléséhez.

Helyszínül a Márton Áron teret választottuk, abban bízva, hogy a templomaink és tanintézményeink impozáns épületeinek gyűrűjében meghittebb és még hangulatosabb ünnepben lehet részünk. Köszönet az iskolaigazgatóknak, amiért készséggel átengedték számunkra a szépen gondozott zöldövezeteiket.

Lakjuk be a teret, és legyen részünk egy újabb szép ünnepben, Isten áldásával!

Gálfi Árpád